Tervetuloa Avainasiakkaaksemme

Avainasiakkuus

Avainapteekki on lähelläsi

Avainapteekit ovat kaikki yksityisiä suomalaisia apteekkeja. Avainapteekit ovat kehittäneet avainasiakasohjelman, joka palkitsee ostojen keskittämisen huomattavilla eduilla.

Ostohyvitysalennus heti kassalla

Ostot edellisen 12 kk aikana  Alennus-%
50-100 € 1 %
101-200 € 2 %
201-300 € 3 %
301-500 € 4 %
500 € < 5 %

Avainbonukseen oikeuttavaa ostokertymää kartuttavat Avainasiakkaan kaikki reseptivapaat ostokset. Avainbonusta saat kaikista normaalihintaisista tuotteista, jotka eivät ole lääkkeitä. Avainbonuksen saat vain omassa Avainapteekissasi.

Kanta-asiakkaamme voivat uusia terveyskeskuksen sähköiset reseptit ilmaiseksi apteekissamme (muille kuin kanta-asiakkaille sähköisten reseptien uusiminen maksaa 5 euroa) riippumatta uusittavien reseptien määrästä.

Vaihtuvia tarjouksia

Kuusi kertaa vuodessa ilmestyvässä Avainapteekit-lehdessä esitellään kuukausittain vaihtuvat Avaintarjoukset. Tarjoukset ovat voimassa kaikissa Avainapteekeissa.

Kaikki ostotietosi tallentuvat oman Avainapteekkisi asiakasrekisteriin, mikä parantaa huomattavasti lääkehoidon turvallisuutta.

Kanta-asiakaskortti on oma KELA-korttisi

Kela_kortti

Kanta-asiakaskorttina toimii oma KELA-korttisi. Sinun tuleekin esittää KELA-kortti sekä reseptintoimituspisteessä että kassalla. Näin kaikki ostosi kartuttavat ostokertymää ja saat alennustaulukon mukaisen bonuksen heti kassalla. Ostoksen kirjaaminen järjestelmäämme jälkikäteen ei valitettavasti ole mahdollista.

Liittyminen on helppoa – onnistuu myös netissä

Liittymislomakkeen voi täyttää nettisivuilla www.avainapteekit.fi valitsemalla ”Avainasiakkuus”, ”Liity Avainasiakkaaksi” ja sitten valitsemalla apteekiksi ”Porvoon Uusi Apteekki” ja täyttämällä henkilötiedot.

Lomakkeen voi täyttää myös apteekissamme, avustamme mielellämme tarvittaessa täyttämisessä. Täytetyn kanta-asiakaslomakkeen voi palauttaa reseptitiskille tai kassalle. Kanta-asiakkuus poistetaan kanta-asiakasrekisteristämme, jos asiakkaalla ei ole ollut asiointitapahtumia apteekissamme viimeisen 13 kuukauden aikana.