5374o_kuvaStudioLindell

Palvelut

Asiakaslähtöisyys on Porvoon Uuden Apteekin tärkein arvo. Panostamme ystävälliseen, osaavaan ja nopeaan asiakaspalveluun.

Reseptilääkkeet saat meiltä nopeasti mukaasi. Lääkehoitosi onnistuminen on meille tärkeä asia, joten annamme aina ohjeet lääkkeiden oikeaan ja turvalliseen käyttöön. Päivitämme osaamistamme jatkuvasti – voit siis luottaa siihen, että neuvomme ovat ajantasaisia ja hoitosuositusten mukaisia. Jaamme tietämystämme mielellämme myös apteekin ulkopuolella ja proviisorimme käyvät säännöllisesti kertomassa ajankohtaisista aiheista mm. potilasyhdistysten illoissa.

Palveluvalinnan valttejamme ovat laaja valikoima ja laadukkaat tuotteet. Itsehoitolääkkeiden lisäksi meiltä löytyy runsaasti erilaisia kosmetiikkatuotteita, vitamiinivalmisteita, luontaistuotteita ja ravintovalmisteita. Asiantunteva henkilökuntamme auttaa valitsemaan juuri sinulle sopivat tuotteet. Meillä on myös useita kuukausittain vaihtuvia tarjouksia: tule tutustumaan ja hyödynnä etusi!

Saat meiltä seuraavia palveluita:

Reseptipalvelut

PalveluPalvelumaksu
Reseptien uusiminen
Palvelumaksu kattaa kaikki kerralla uusittavat reseptit.
eReseptien uusiminen5 €
Uusimispyyntöön tulee vastaus 8 vuorokauden sisällä.
Porvoon sairaala (HUS) tai yksityiset lääkäriasemat eivät ota vastaan eReseptien uusimispyyntöjä.
eReseptit voi lähettää sähköisesti uusittavaksi vielä 4 kuukauden ajan reseptin voimassaolon päättymisen jälkeen.
Kanta-asiakkaillemme eReseptien uusiminen on ilmaista
Muiden reseptien uusiminen puhelimitse7 €
Soitamme lääkäreille arkipäivisin.
Reseptit uusitaan heti kun lääkäri tavoitetaan.

Lääkehoitoa tukevat palvelut

PalveluPalvelumaksu
OMApalvelu
Kokonaisvaltainen annosjakelupalvelu kaikille, joilla on säännöllinen lääkitys - sopii kaikenikäisille!8,00 € / viikko + aloitusmaksu
OMApalvelu pitää sisällään lääkkeiden jakelun helppokäyttöisiin kerta-annospusseihin, reseptien uusimisen sekä lääkitysten yhteisvaikutusten, päällekkäisyyksien ja annostuksien tarkastamisen.
OMApalvelun aloitusmaksu pitää sisällään OMAannoskansion, kerta-annospussien suojalaatikon ja OMAfarmaseutin aloituskeskustelun. 20 € (kanta-asiakkaille 10 €)
Lääkkeiden kotiinkuljetus (ensisijaisesti annosjakeluasiakkaille)
0 – 10 km säteellä apteekista.10 € / kuljetus
10 – 30 km säteellä apteekista.15 € / kuljetus
Lääkityksen tarkistuspalvelu50,00 €
Palvelussa selvitetään asiakkaan kokonaislääkitys ja tarkistetaan epätarkoituksenmukaiset päällekkäisyydet ja yhteensopimattomuudet. Lisäksi varmistetaan lääkkeiden oikeat ottoajankohdat suhteessa ruokailuun, vuorokaudenaikaan ja muihin lääkkeisiin sekä tehdään huomioita lääkkeiden soveltuvuudesta iäkkäille.

Todistukset

PalveluPalvelumaksu
Schengen-todistus
Todistus tarvitaan, kun Schengen-maihin viedään lääkkeitä, jotka sisältävät huumausaineita tai psykotrooppisia aineita.
1-2 reseptiä10 €
3-5 reseptiä15 €
yli 5 reseptiä20 €