Palvelut

Asiakaslähtöisyys on Porvoon Uuden Apteekin tärkein arvo. Panostamme ystävälliseen, osaavaan ja nopeaan asiakaspalveluun.

Reseptilääkkeet saat meiltä nopeasti mukaasi. Lääkehoitosi onnistuminen on meille tärkeä asia, joten annamme aina ohjeet lääkkeiden oikeaan ja turvalliseen käyttöön. Päivitämme osaamistamme jatkuvasti – voit siis luottaa siihen, että neuvomme ovat ajantasaisia ja hoitosuositusten mukaisia. Jaamme tietämystämme mielellämme myös apteekin ulkopuolella ja proviisorimme käyvät säännöllisesti kertomassa ajankohtaisista aiheista mm. potilasyhdistysten illoissa.

Palveluvalinnan valttejamme ovat laaja valikoima ja laadukkaat tuotteet. Itsehoitolääkkeiden lisäksi meiltä löytyy runsaasti erilaisia kosmetiikkatuotteita, vitamiinivalmisteita, luontaistuotteita ja ravintovalmisteita. Asiantunteva henkilökuntamme auttaa valitsemaan juuri sinulle sopivat tuotteet. Meillä on myös useita kuukausittain vaihtuvia tarjouksia: tule tutustumaan ja hyödynnä etusi!

Saat meiltä seuraavia palveluita:

Reseptipalvelut

PalveluPalvelumaksu
eReseptien uusiminen
Uusimispyyntöön tulee vastaus 8 vuorokauden sisällä.
Porvoon sairaala (HUS) tai yksityiset lääkäriasemat eivät ota vastaan eReseptien uusimispyyntöjä.
eReseptit voi lähettää sähköisesti uusittavaksi vielä 4 kuukauden ajan reseptin voimassaolon päättymisen jälkeen.
Kanta-asiakkaillemme eReseptien uusiminen on ilmaista

Lääkehoitoa tukevat palvelut

PalveluPalvelumaksu
OMApalvelu
Kokonaisvaltainen annosjakelupalvelu kaikille, joilla on säännöllinen lääkitys - sopii kaikenikäisille!8,00 € / viikko
OMApalvelu pitää sisällään lääkkeiden jakelun helppokäyttöisiin kerta-annospusseihin, reseptien uusimisen sekä lääkitysten yhteisvaikutusten, päällekkäisyyksien ja annostuksien tarkastamisen.
Lääkkeiden kotiinkuljetus (ensisijaisesti annosjakeluasiakkaille)
0 – 10 km säteellä apteekista.10 € / kuljetus
10 – 30 km säteellä apteekista.20 € / kuljetus
Lääkehoidon arvionti -palvelu175,00 €
Lääkehoidon arviointi -palvelussa käydään läpi kaikki asiakkaan käyttämät resepti- ja itsehoitolääkkeet, itsehoitovalmisteet ja luontaistuotteet. Erityisesti kiinnitetään huomiota asiakkaan vointiin, lääkkeen ottoon liittyviin asioihin, mahdollisiin yhteisvaikutuksiin, päällekkäisiin lääkityksiin, haittavaikutuksiin, lääkityksen tarkoituksenmukaisuuteen ja tehoon sekä iän ja munuaistoiminnan kannalta sopivaan lääkitykseen.
Palveluun kuuluu haastattelu ja palautekeskustelu asiakkaan kotona tai apteekilla (hoitaja tai omainen voi olla mukana), arvioinnin teko sekä seurantasoitto noin 2-3 kuukauden jälkeen haastattelusta. Asiantuntijan palveluun käyttämä aika on noin 4-5 tuntia.
Arvioinnista koostetaan kirjallinen raportti, jonka asiakas voi halutessaan antaa omalle lääkärilleen. Arvioinnissa mahdollisesti esille tulleet ehdotukset lääkitysmuutoksille toteutetaan vain lääkärin ohjeella. Arvioinnin tekee aina farmaseutti, joka on valmistunut lääkehoidon arvioinnin asiantuntijaksi.
Inhalaatiohoidon tarkistuspalvelu12,00 €
Inhalaatiohoidon tarkistuspalvelu sopii kaikille hengitettäviä lääkkeitä käyttäville. Inhaloinnin onnistuminen tarkistetaan vaihe vaiheelta yhdessä asiakkaan kanssa.
Palvelussa neuvotaan myös laitteiden oikea puhdistus ja säilytys sekä suun hoito.

Todistukset

PalveluPalvelumaksu
Schengen-todistus
Todistus tarvitaan, kun Schengen-maihin viedään lääkkeitä, jotka sisältävät huumausaineita tai psykotrooppisia aineita.
1-2 reseptiä10 €
3-5 reseptiä15 €
yli 5 reseptiä20 €